Om Jfokus

Jfokus är Sveriges största årligt återkommande konferens för alla som arbetar med Javautveckling. Konferensen arrangeras i samarbete med Javaforum Stockholm. Javaforum är en svensk Java-community tillika officiell Java User Group (JUG) vars syfte är att stödja svenska Java-utvecklare

Under tre dagar 13-15 februari kommer du ha möjlighet att ta del av ett fullspäckat program med heta branschnamn, intressanta föredrag och det senaste inom Java och kringliggande tekniker

Jfokus samlar branschens hetaste talare, både internationella och svenska. Fokus är på systemutveckling med Java och kringliggande tekniker som dynamiska språk och Agil utveckling.

Jfokus genomfördes första gången i januari 2007 och blev en omedelbar succé. Med över 450 deltagare blev konferensen årets största svenska träffpunkt för alla med ett yrkesmässigt intresse för Java. På tvådagarskonferensen 2008 kom mer än 650 från hela Sverige och Europa.

Jfokus 2009 flyttade vi till nya och större lokaler Filmstaden Sergel. Sergel är den största och mest centrala biografen i Stockholm. Biografen har en skön inbyggd stämming som bidrar till den unika upplevelsen som Jfokus tillsammans med sina partners ger sina besökare.

Frågor? Skicka epost till jfokus2012 [at] jfokus.se